Expositie Boeren en Boten in bibliotheek

CASTRICUM – Marion de Jonge exposeert vanaf 25 augustus in de bibliotheek in Castricum. Ze gaat met deze tekeningen terug naar haar jeugd.


In haar jeugd heeft ze in Scheveningen gewoond en haar overgrootouders waren boeren in Twente. Deze twee dingen inspireerden haar tot de expositie Boeren en Boten. De expositie van tekeningen is een uniek samenwerkingsproject van Marion met veertien (klein-)kinderen. In het leescafé en in de vitrine laten de kinderen hun vrolijke tekeningen, doosjes en hartjes zien.

De expositie Boeren en Boten is van 25 augustus tot 6 oktober 2014 te bezoeken in Bibliotheek Kennemerwaard, Geesterduinweg 1, Castricum. Kijk voor de openingstijden op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/openingstijden.

Op de foto: een voorbeeld van het werk van Marion de Jonge