Derde editie van Bakkum Vertelt begint bijna

BAKKUM – In het jubileumjaar van Camping Bakkum is er al twee keer eerder Bakkum Vertelt geweest, op 22 augustus begint de derde editie van het gratis festival.

Tijdens de 3e editie van dit festival mixt het talent van jonge artiesten met gevestigde namen. Verhalen worden verteld door theater, tekst en muziek in het vernieuwde openluchttheater De Pan op de camping.

Zo komt op vrijdagavond Yori Swart. Zij won in 2011 de Grote Prijs van Nederland en in 2012 was zij Serious Talent bij 3FM. Ze speelde al Noorderslag, Oerol, Paaspop en Lowlands. Zaterdag beginnen de Matroesjkas om 15.00 uur met een muzikale en humoristische voorstelling over de zoektocht naar geluk. De avond wordt afgesloten met een spetterende Karin Bloemen. Van 20.00 uur tot 21.45 uur.

Zondag 24 augustus is er dans van Talent4Dance met de première van 7 sins. Daarnaast zijn er nog diverse optredens van muziek, theater en verhalen. Ook zijn er diverse voorstellingen geschikt voor kinderen gedurende het driedaagse festival. 

De entree van het festival is gratis. Voor Karin Bloemen zijn er kaartjes vereist, de kosten zijn €17,50. Koop een kaartje online via www.bakkumvertelt.nl of via de receptie van camping Bakkum. Kijk voor het volledige programma op de website www.bakkumvertelt.nl.

Foto: archief