Castricum Culinair op De Brink

CASTRICUM – Het lekkerste festival van Noord-Holland wordt het wel genoemd, Castricum Culinair. Vanaf 22 augustus op De Brink in Castricum.

Chefs uit de wijde omtrek trekken naar Castricum om u kennis te laten maken met de smaak van de regio. Naast het proeven zijn er diverse workshops te volgen voor jong en oud, van koken met meesterkok Marcel de Leeuw tot wijnproeven met vinologe Margret Weijers. Peter Lute zorgt op zondag voor de jongste gasten.

Smaakbiljetten zijn nu al te koop bij de deelnemende restaurants en bij supermarkt Deen in Castricum. De smaakbiljetten kunnen worden ingewisseld voor muntjes. Muntjes kunnen ook worden aangeschaft bij de kassa op het festivalterrein.

Kijk voor meer informatie over het festival op www.castricumculinair.nl.

Foto: Castricum Culinair