Zomaar een Zondagmiddag weer van start

CASTRICUM – Het gonst van de geruchten, maar de Zomaar een Zondagmiddag activiteiten van De Bakkerij zijn terug! Een speciaal team van de vrijwilligers van De Bakkerij is ermee aan de slag gegaan en op zondag 7 september is vanaf 14:00 uur de kick-off van het nieuwe seizoen.

Tijdens deze middag kunt u een impressie krijgen van wat er de komende maanden te doen is tijdens de zondagmiddagen in De Bakkerij.

Op zondag 7 september treedt De Zwikband op, worden er gedichten voorgedragen door het Wijkse Dichtersgilde met tussendoor nog wat leuke dingen zoals een popquiz. De entree is natuurlijk gratis en dat blijft het ook voor de Zomaar een Zondagmiddag!

Zomaar een Zondagmiddag organiseert vanaf 7 september 2014 weer elke zondagmiddag iets leuks, inspirerend of grappigs in De Bakkerij. Variatie staat hierbij centraal. De Bakkerij is de hele middag open dus kom gerust een keer kijken tussen 14:00 uur en 18:00 uur op Zomaar een Zondagmiddag.

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/ZomaareenZondagmiddag of www.facebook.com/debakkerij.