Training “Liever bewegen dan moe!”

CASTRICUM – Op woensdag 10 september start de training “Liever bewegen dan moe”, verzorgt door Indigo Preventie (voorheen Context) in samenwerking met Welzijn Castricum. Het is een vrouwen-fit-programma van 7 keer een woensdagochtend, waarin vrouwen gezondheidsinformatie krijgen en samen de conditie verbeteren.

Bent u vaak moe en komt u moeilijk in beweging? Piekert u veel of heeft u stressklachten, dan is: “Liever bewegen dan moe” iets voor u! “Als je beweegt, denk je niet aan andere dingen”, zei één van de deelnemers van het vorige seizoen.

Het programma duurt zeven weken. Het wordt gegeven door een sporttrainer en een preventiedeskundige van Indigo Preventie. De eerste bijeenkomst is een voorlichting over het programma. De andere 6 bijeenkomsten beginnen met een gezondheidsvoorlichting. Daarna vindt er buiten en binnen een training in actief wandelen/bewegen plaats. Daarbij gaat het niet om prestatie. Meedoen is het belangrijkste.

‘Liever bewegen dan moe’ start op woensdagochtend 10 september van 9.15 uur tot 11.30 uur in Ontmoetingscentrum Geesterhage, Geesterduinweg 3, Castricum
Kom gerust kijken of het iets voor u is!

Deelname is gratis! Voor aanmelding: Context T (088) 357 1980 of mail noordholland@context.nl.
Meer informatie: www.context.nl.