Just Jazz op Castricum105

CASTRICUM – Op donderdag 14 augustus even na zevenen op Castricum105 is het langzamerhand fameuze jazzprogramma ‘Just Jazz’ weer op de radio.

Het programma is dit keer totaal op Nederland gericht. Allerlei jazz combo’s uit het land, maar ook uit onze streek zullen de revue passeren.

Rita Reys, maar ook Mariëlle Koeman, Pim Jacobs, Louis van Dijk, maar ook Jasper van der Molen komen voorbij. Zelfs De Atlantics en Gé Bijvoet laten hun kunnen horen. Maar ook zijn er onbekenden, die heel erg verrassend uit de hoek komen. En natuurlijk begint het met Mood Indigo, gezongen door Hella Peterse.

Stem daarom op donderdag 14 augustus om zeven uur af op ‘JUST JAZZ’ op Radio Castricum105. Het programma wordt gepresenteerd door Jan van Weelden en Fred Timmer, terwijl Julias Kriek alles in goede banen leidt door de knoppen te bedienen.

Het programma op Castricum105 is te beluisteren via FM 105.0 tot ver in de regio, FM 104.5 op de kabel in Bakkum en Castricum en FM 98.0 op de kabel in Akersloot, Limmen en op De Woude. Ook via de livestream op de computer: www.castricum105.nl, over de hele wereld.