Winkelhier​.nu nieuw in de gemeente Castricum

Op zaterdag 16 en 23 augustus aanstaande vindt in de gemeente Castricum de lancering plaats van Winkelhier.nu. Winkelhier.nu presenteert dan een nieuw landelijk retailconcept.

Het retail concept bestaat uit een website en een app. Het biedt de inwoners van de gemeente de mogelijkheid rechtstreeks geïnformeerd te worden door de lokale winkeliers en ondernemers over actuele promoties, aanbiedingen en evenementen.

Ruim 30 winkeliers en ondernemers uit de gemeente Castricum hebben zich inmiddels aangesloten bij dit initiatief. De website Winkelhier.nu beperkt zich niet tot winkeliers, maar is ook een platform voor restaurants, hotels, sportscholen, bioscopen en nog veel meer.

De app van Winkelhier.nu is vanaf 16 augustus te downloaden via www.winkelhier.nu, de AppStore (Apple) en Google Play (Android). De initiatiefnemers van Winkelhier.nu zijn de Castricummers Rob van der Beek en Theo Dijkstra.