Schoonmaakactie aan strand

CASTRICUM – Ze gaan het weer doen, deze maand. De héle Noordzeekust opruimen. Van Cadzand in Zeeland tot aan Schiermonnikoog, zo’n 350 kilometer in 31 dagen.

De vrijwilligers komen op 16 en 17 augustus langs het Castricumse strand en kunnen nog wel hulp gebruiken. Vorig jaar werd in totaal bijna 6600 kilo afval opgehaald.

Per dag maken de vrijwilligers gemiddeld 10 tot 12 kilometer strand schoon. Daar is de hulp van tientallen deelnemers voor nodig. Houd je van een fysieke uitdaging, wil je graag samen met vele anderen een unieke prestatie neerzetten en heb je zin in een gezellige dag op het strand? Meld je dan nu aan voor een etappe van de Boskalis Beach Cleanup Challenge 2014.

Zaterdag 16 augustus wordt het strand tussen Velsen-Noord en Castricum onderhanden genomen, zondag 17 augustus het stuk tussen Castricum en Bergen. Tour-ambassadeur en Olympisch windsurfkampioen Dorian van Rijsselberghe loopt deze dag mee.

Aanmelden kan via www.noordzee.nl.