Bakkerij knalt na Uit Je Bak Festival weer verder!

CASTRICUM – Na het feest van Uit Je Bak knalt de Bakkerij haar nieuwe seizoen in. Aankomend weekend komen er weer fijne bands in De Bakkerij.

Na het feest van Uit Je Bak knalt de Bakkerij haar nieuwe seizoen in.  Aankomend weekend komen er weer fijne bands in De Bakkerij. Daarnaast gaan we aanstaande maandag 11 augustus ook weer Weerwolven!

Op vrijdag 8 augustus staat er een avond gevuld met top folk/punk op het programma in de Bakkerij. Wederom heeft het poppodium een internationale line-up bij elkaar weten te krijgen! Vanaf 21:00 uur spelen The Forum Walters (AT) (foto) + Jake & The Jellyfish (UK). Deze avond viert Bakkerij-programmeur Jort zijn verjaardag en daarom wordt er geen entree geheven. Wel wordt er een donatie gevraagd voor de bands.

De deuren gaan om 21 uur open en er is geen entree dus! Wel zou het leuk zijn als je een donatie kunt doen. Die gaat volledig naar de bands!

Maandag 11 augustus om 20:00 uur komen de Weerwolven van Wakkerdam terug naar de Bakkerij. Kom een beetje vroeg, dan kunnen er meerdere rondes gespeeld worden. Heb je weerwolven thuis? Neem het mee! Dan kunnen we misschien zelfs verschillende groepen maken. De zaal is om 20:00 uur open en de entree is natuurlijk gratis!