Grote feestweek start op Camping Bakkum

BAKKUM – Om het honderdjarig bestaan van Camping Bakkum te vieren, start op 2 augustus de grote feestweek. Naast vele activiteiten ook optredens van Trio Bier, lokaal talent en Imca Marina.

Op dinsdag 5 augustus is er een Amsterdams festijn, met optredens van Imca Marina, Dries Roelvink, Martin Vinken, Nico Landers en Dario. Ook is er een barbecue, daarvoor kan men zich aanmelden bij de camping. Voor de barbecue wordt een bijdrage gevraagd, de optredens zijn gratis toegankelijk.

Op vrijdag 8 augustus is er The Voice of Bakkum. De finale zal worden gepresenteerd door zanger en entertainer Dario, in de jury zitten onder meer Roy (LA The Voices), Tony Anderson (tekstschrijver van o.a. André Hazes) en zangeres Renée de Haan. Naast lokaal talent zal ook Trio Bier optreden, die het Bakkums volkslied ‘Bakkum aan Zee’ schreven.

Gedurende de week zijn er verschillende activiteiten, zoals een waterfestijn, een zeepkistenrace en verhalen bij het kampvuur. Die activiteiten zijn niet alleen voor campinggasten, ook niet-kampeerders zijn volgens de organisatie van harte welkom.

Meer informatie is te vinden op www.campingbakkum.nl/activiteiten.

Op de foto: Bakkum Vertelt, wat op 23 augustus weer terugkeert.