FC Castricum traint weer

CASTRICUM – FC Castricum is begonnen met de trainingen voor het komende voetbalseizoen. De selectie begon op zaterdag 26 juli met twintig spelers te trainen voor de naderende CAL Cup en het reguliere seizoen.

Het reguliere seizoen begint op 6 september, thuis tegen BOL. 

Veel oude en bekende gezichten, maar toch ook nieuwe gezichten. Zoals Charles Loots (midden op de foto), de nieuwe hoofdtrainer. En Jonathan Kolk, de trainer voor het tweede team. Zo ook Jef Bulo die voor zijn trainersdiploma stage zal lopen. Ook aanwezig, verzorger Alwin van der Waals en keepertrainer Benno Wittebrood.

Buiten de A Junioren, was er ook een nieuw gezicht overgekomen van de Beverwijkse voetbalvereniging De Kennemers, Farid Boularas. Iedereen hoopt van zijn voetbalkunsten te kunnen genieten.

Foto: Han de Swart/FC Castricum