Activiteit Reddingsbrigade in Jeugdvakantiecocktail

CASTRICUM – Kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen meedoen aan de activiteit van de Reddingsbrigade. Een échte lijnredding uitvoeren, een sportief spelletje touwtrekken en een spannende quiz staan dan op het programma.

Vanuit de uitkijkpost op het strand kunnen kinderen door de heel speciale marineverrekijker kijken om te zien of alles veilig is in de zee. En even de boot op het droge proberen hoort ook bij de Reddingsbrigadeactiviteit.

De activiteit is op maandag 4 augustus, tussen 10:00 uur en 12:00 uur, vanzelfsprekend op het strand. De kosten voor de activiteit bedragen €3.

Aanmelden kan bij de Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum aan de balie en telefonisch: 0251-656562. De stichting is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op maandag- en woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Voor meer leuke vakantieactiviteiten kan de site van de stichting bekeken worden: www.welzijncastricum.nl.