Zomervakantie: kom naar de Hoep

CASTRICUM – Speciaal vanwege de zomervakantie organiseren Bezoekerscentrum De Hoep en PWN in juli en augustus allerlei activiteiten voor jong en oud.

Volg een lesje ‘duin jungle yoga’ in de Hoeptuin, een workshop fotograferen of bezoek het boswachterspreekuur. Of ga met het hele gezin mee met de huifkartocht.

Kinderen kunnen o.a. met de indianen mee op jacht, knutselen met schelpen of kleine beestjes zoeken in water en struikgewas. Ook komt Heksje Hoeplakee langs. Alle natuurvragen kunnen worden gesteld aan de boswachter tijdens het boswachterspreekuur. Regent het? Bezoek dan gratis de vaste tentoonstelling en ontdek alles over water en natuur.

Volwassenen kunnen helemaal ontspannen tijdens een lesje ‘duin jungle yoga’ of een ochtendwandeling maken waarbij verrassende verhalen over de natuur worden afgewisseld met fijne ontspanning-, bewustzijns-, houding- en ademhalingsoefeningen.

Speciaal voor de zomervakantie is Bezoekerscentrum De Hoep tot en met 17 augustus a.s. de hele week geopend. Meerm informatie: www.pwn.nl/activiteiten of bel 0251-661066. Bezoekerscentrum De Hoep is te vinden aan de Johannisweg 2 in Castricum.