Kennemer Duincampings in finale Leerbedrijf van het Jaar 2014

CASTRICUM – De Kennemer Duincampings zijn als enige recreatiebedrijf doorgedrongen tot de finale van het Beste Leer(stage)bedrijf van het jaar 2014. De verkiezing wordt georganiseerd door Aeqor, kenniscentrum voor de domeinen voedsel, natuur en leefomgeving.

Van de 86 genomineerde bedrijven hebben er 6 de finale bereikt. Op 6 november beslist er een vakjury wie de uiteindelijke winnaar is en wordt er een publieksprijs uitgereikt.

Stagiaires zijn enthousiast over de Kennemer Duincampings. Zij roemen de campings over de begeleiding die zij hebben ontvangen en de uitdagende opdrachten die ze mochten doen tijdens hun stage.

Het begeleiden van leerlingen is voor de medewerkers van de Kennemer Duincampings een tweede natuur. Het leerklimaat is optimaal omdat leerlingen alle ruimte krijgen om ervaring op te doen en praktijkvaardigheden te leren in een veilige en prettige sfeer. De Kennemer Duincampings onderscheidt zich met een eigen leerprogramma toegesneden op het niveau en beleving van de leerling.