Dolfinn Rocks pakt weer uit!

HEILOO – Voor de 9e keer gaat Dolfinn Rocks los op het Looplein in Heiloo. Op zaterdag 23 augustus a.s. vanaf 12.00 uur kun je weer terecht bij het enige echte benefietfestival van Noord Holland.

Ook dit jaar is er weer een swingende line up met artiesten en bands. Van de Bintangs en Babette van Vugt tot Jeronimo en Country Wilma. De knallende afsluiter komt dit jaar rechtstreeks uit California, USA, ’s werelds beste U2 tribute band: L.A. Vation.

Naast de muziek op het hoofdpodium is er dit jaar voor het eerste ook ST2GE (stage two), waar DJ’s uit Heiloo en omgeving hun sets komen draaien.

’s Middags kunnen de kinderen weer heerlijk genieten van alle attracties op het plein. Treintje Santa Fè, de Zingende Poffertjeskraam en ook de populaire Aqua Bubble zijn natuurlijk aanwezig voor het betere fun gebeuren. Voor de iets grotere kids is er de Super Space Bike. Fiets jezelf over de kop op een hoogte van bijna 7 meter boven de grond!

“Stichting Dolfinn heeft als doel om kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving, financieel bij te staan om o.a. dolfijntherapie te kunnen laten volgen.”

De entree is zoals altijd gratis.