Ongeval in Uitgeest, Limmense brandweer helpt mee

UITGEEST/LIMMEN – De brandweer van Limmen werd zondagavond opgeroepen voor een ongeval op de N203. Het ongeval vond plaats in Uitgeest, er waren vier gewonden gevallen waren en twee auto’s op elkaar. Dat gebeurde op de kruising van de N203 en de afrit van de A9.

De Limmense brandweer assisteerde de brandweer van Uitgeest, waarbij vier inzittenden van de auto’s gewond zijn geraakt. De slachtoffers zijn met meerdere ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Bij een van de voertuigen moest het dak worden verwijderd om een inzittende te bevrijden.

Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar de arts en verpleegkundige die waren ingevlogen, concludeerden dat hun inzet niet verder noodzakelijk was. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval ontstond verkeershinder. Verkeer vanuit Zaanstad kon alleen maar de A9 oprijden richting Alkmaar. De afrit vanaf de A9 naar de N203 werd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Evelien Olivier.