Aankomst All Blacks live op Castricum105

CASTRICUM – De aankomst van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks, op de velden van de Castricumse Rugby Club, is live te volgen op Castricum105.

Het sevensteam van Nieuw-Zeeland wordt wel gezien als het beste sevensteam ter wereld, zij komen in Castricum trainen ter voorbereiding van de Gemenebestspelen die op 23 juli beginnen in het Schotse Glasgow.

De uitzending begint woensdag om 09:00 uur in afwachting van het team, wat er ongeveer om 09:15 uur zal zijn. Het team, van trainer Sir Gordon Tietjens, wordt onthaald door de Nieuw-Zeelandse ambassadeur George Troup en door staatssecretaris Freed Teeven (Veiligheid en Justitie, VVD), die zelf rugbyspeler is geweest. Om 10:00 uur begint de eerste training van het team op Castricumse bodem.

De aankomst van het Nieuw-Zeelandse team is te beluisteren in een extra uitzending op Castricum105, op woensdag 16 juli tussen 09:00 uur en ongeveer 10:00 uur.