Sponsor uw favoriete zoogdier

REGIO – Vanaf nu kan iedere Noord-Hollander zijn eigen favoriete zoogdier sponsoren. Met meer dan 50 soorten is er keuze genoeg.

Deze actie van Landschap Noord-Holland en de Noordhollandse Zoogdierstudiegroep (NOZOS) is bedoeld voor het maken van een prachtige nieuwe atlas: de Noord-Hollandse Zoogdierenatlas.

Sponsors ontvangen als tegenprestatie vermelding van hun naam bij hun favoriete soort in atlas en een gratis exemplaar van de prachtige uitgave. Ook bedrijven kunnen zo in aanmerking komen voor een vermelding.

Alle gegevens, bijzonderheden en prachtige foto’s van de Noord-Hollandse zoogdieren zijn verzameld door duizenden vrijwilligers. De atlas verschijnt eind november. Meer informatie over de sponsoractie en de atlas is te vinden op de speciale actiepagina www.landschapnoordholland.nl/zoogdierenatlas. Hier is precies te zien welke soorten kunnen worden gesponsord.