Programma All Blacks in Castricum

CASTRICUM – Volgende week is het zover. Dan komen de Nieuw-Zeelandse sevens rugbyers naar Sportpark Wouterland. Het programma is bekend en u kunt zich aanmelden voor het programma via verschillende links.

Een unieke gelegenheid voor rugby Nederland het team met het hoogste winstpercentage van alle sportteams ter wereld live in actie te zien en te ontmoeten. Zij zijn toonaangevend, altijd bezig zich te verbeteren. Met als motto: “Don’t let down the blokes who had worn the black jersey before you”.

Programma:
• Woensdag 16 juli – officiële opening en training – 09.30 uur tot 12.00 uur
• Donderdag 17 juli – training – 10.00 uur tot 12.00 uur
• Zondag 20 juli – training en een wedstrijd 09.30 uur tot 12.00 uur

Op zondag is er 2 euro entree die naar de jeugdafdeling van de Castricumse Rugbyclub gaat. Aanmelden voor de trainingsdagen, meer informatie over het team, mogelijke wijzigingen en andere zaken kunt u vinden op www.allblacksincastricum.nl.