Peter Geerlings nieuwe jeugdvoorzitter FC Castricum

CASTRICUM – Peter Geerlings is tijdens de Algemene Ledenvergadering unaniem gekozen als nieuwe jeugdvoorzitter en bestuurslid. Via een interview op de website van de club zal Peter officieel geïntroduceerd worden.

De oude jeugdvoorzitter, Louis van Duivenvoorde, stopt na twaalf jaar als jeugdvoorzitter en bestuurslid van de vereniging. De jeugdleden hebben Louis tijdens het slotweekend bedankt en later trakteren de bestuursleden Louis op een etentje.

Tijdens de ledenvergadering is het huishoudelijke reglement vastgesteld. Dit reglement is binnenkort te vinden op de website. Belangrijke vernieuwing is dat er in het huishoudelijk reglement is vastgelegd dat alle senioren een aantal werkzaamheden per seizoen voor de vereniging moeten uitvoeren. Over de invoering van deze maatregel worden de leden via de leiders in augustus geïnformeerd.