Mindfull wandelen en mindfullness workshop in augustus

CASTRICUM – Wandelen maakt je hoofd leeg zeggen velen. Het licht en de natuur hebben en een ontspannende werking. Daarom organiseert Context op 5 augustus een mindfull wandeltocht en op 18 augustus een mindfullness workshop.

Je mail lezen terwijl je aan de telefoon zit. Tandenpoetsend de krant doornemen. In bed niet kunnen slapen omdat u zich zorgen maakt of  blijft denken aan alles wat u nog moet doen. Voor dat je er erg in hebt doe je alles tegelijk, maar niets meer helemaal goed.

Door met aandacht te wandelen kan men de beleving verruimen en wellicht meer vaardigheden opdoen om los te komen uit ingesleten patronen.  De wandeling wordt gehouden op dinsdag 5 augustus 2014 om 10.00 uur vanaf de Hoep in Castricum Tijdstip: 10.00- 12.00 uur. Duinkaart is verplicht en goede schoenen zeer aan te bevelen.

Er wordt een mindfulness workshop gehouden op 18 augustus van 10.00 tot 12.00 uur in de Ronde Zaal van Geesterhage in Castricum. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Context via de site www.context.nl of tel: 088-3571980.