Gezocht: Leden voor Openbaar Vervoer panel Noord-Holland

REGIO – Provincie Noord-Holland en Connexxion zijn op zoek naar leden voor het online OV-panel.

Met ideeën en suggesties van leden van het OV-panel kan het openbaar vervoer in de provincie verder worden verbeterd. Woont u in Noord-Holland en reist u wel eens met de bus: meldt u aan voor dit online panel. 

Afgelopen kwartaal heeft het eerste onderzoek onder het OV-panel Noord-Holland plaatsgevonden. Over het algemeen is het oordeel van de panelleden in alle gebieden ruim voldoende. Het gemiddelde rapportcijfer is een 7.

Deelnemers worden gevraagd vier keer per jaar online een vragenlijst in te vullen over het busvervoer van Connexxion in Noord-Holland. Deelname aan het panel kost een paar minuten en deelnemers kunnen sparen voor ‘Busjes’. Dat zijn punten waarmee deelnemers bij Bol.com kunnen winkelen of de punten doneren aan een goed doel.

Op www.ovpanel-nh.nl zijn de voorwaarden na te lezen. Op deze website kunnen deelnemers zich eenvoudig aanmelden.