Uitgebreide Jutterstuin heeft plek voor actieve deelnemers.

CASTRICUM – Gezelligheid en gezondheid; dat is het credo op de Jutterstuin, de pluktuin, die net als het Strandvondstenmuseum een onderdeel vormt van de Zorgkwekerij op de Zanderij.

Naast een plek voor de deelnemers en pluktuinbezoekers, biedt de Zorgkwekerij ook ruimte voor dagbestedings-, leer-werk-, en re-integratie trajecten. Gecertificeerde trajectbegeleiding en job coaching wordt geboden, voor cliënten met een verstandelijke- (VG) en psychische beperking (GGZ).

Er is plek voor nieuwe deelnemers die vooral de handen uit de mouwen willen steken, want onbespoten telen vergt veel handarbeid. Wilt u meedoen en dagelijks lekkere groenten, kruiden of een bloemetje mee kunnen nemen? Kom gerust eens langs, vanaf zaterdag 5 juli is de Pluktuin Bakkum iedere zaterdag en zondag middag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie: www.jutterstuin.nl