DOS haalt Alice uit Wonderland

CASTRICUM – Alice is weer terug ! Zondag 15 juni heeft de afdeling Jazzdance van DOS uit Castricum, met veel succes, de show Alice in Wonderland opgevoerd in de Stadsschouwburg te Velsen.

Na anderhalf jaar voorbereiding, waarin scènes zijn geschreven, dansen zijn gemaakt en geoefend, decor ontworpen en vervaardigd en kleding genaaid, konden de dansers helemaal losgaan. Ca. 150 dansers en 4 hoofdrolspelers hebben een fantastische en kleurrijke show neergezet. Ze namen het publiek mee in de wondere wereld van Alice, en de gekke Hoedenmaker, het Witte konijn, de Witte Koningin en de Hartenkoningin.

In die wondere wereld Alice kan er van alles gebeuren: konijntjes dansen, deuren bewegen uit zichzelf, een leger bestaande uit speelkaarten, naaigaren beweegt, croquet wordt gespeeld met levende ballen en wat te denken van een immense Kolderkat in blacklight die in 8 delen uiteen valt. Gelukkig was Alice in staat de Hartenkoningin te verslaan en kon zij Wonderland weer vredig achter te laten.

DOS dankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Binnen kort zullen er foto’s en stukjes film van deze show te vinden zijn op de website www.doscastricum.nl . In september zijn er weer open lessen bij DOS Jazzdance.