Akoestische vrijdag bij De Bakkerij

CASTRICUM -Begin je vakantie goed samen met Mell’s Gang. Aanstaande vrijdag 11 juli vanaf 21:00 uur kun je genieten van heerlijk akoestisch avondje in de Bakkerij.

Mell’s Gang laat je in een kleine akoestische setting kennis maken met verschillende country, soul en jazznummers, voorzien van een eigen ‘Mell’ sausje. Mell van Vuuren is een jonge getalenteerde zangeres uit Heemskerk. Met haar geheel eigen stemgeluid weet ze iedereen voor haar te winnen. Samen met Maaike Polman, Rudolf Bötticher en Rafael Fernandez vormt ze haar eigen ‘gang’. Nieuwsgierig naar hoe dit klinkt? Kom dan vooral even aanwaaien!

Mell en haar Gang spelen 3 sets van een uur. Kom dus op tijd! Want vol = vol! De zaal is om 21:00 uur open en de entree is 3 euro.

Emma Vendel, vrijwilligers coördinator van het eendaags festival Uit Je Bak in het Willem de Rijke park in Castricum, is nog opzoek naar een paar leuke, enthousiaste en hardwerkende vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen aan dit festival. 

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij.