Let op: spooknota’s gemeentegids in omloop

CASTRICUM – De gemeente heeft bericht ontvangen over een spooknota rond de gemeentegids. Dit soort nota’s zijn al bekend bij het Steunpunt Aquisitiefraude (SAF).

De gemeente werkt exclusief samen met FMR Producties uit Den Helder. Helaas zijn nogal eens malafide bedrijven actief die zeggen ‘namens de gemeente’ vermelding in de gemeentegids te willen verkopen of een rekening hiervoor sturen zonder dat hierover contact is geweest.

Wees op uw hoede!  Het SAF raadt ook af de bij de rekening vermelde telefoonnummers te bellen. Die kunnen namelijk zijn doorgeleid naar een duur buitenlands nummer.

Vermelding in de gemeentegids van FMR, inclusief de contactgegevens is gratis. Wel kan tegen betaling advertentieruimte worden ingekocht. Bij twijfel kunt u contact opnemen met de gemeentelijke sectie Communicatie.