Sport2daagse bij Vitesse’22

CASTRICUM – Op dinsdag 5 en woensdag 6 augustus organiseren Jeroen Smit en Pim Boersen van Sport met Plezier een sport2daagse op de Puikman te Castricum.

De Sport2daagse is voor alle jongens en meisjes die 2 dagen volop in beweging willen zijn. Een perfecte voorbereiding voor het nieuwe (voetbal) seizoen.

Voetbaltrainingen om je techniek te verbeteren, toernooitjes, maar ook coördinatietraining en behendigheidsvormen. Twee dagen lang staan de kinderen onder toezicht van gediplomeerde (voetbal)trainers onder andere door Pim Boersen (oud jeugdtrainer vv-Limmen en Vitesse’22 en gediplomeerd sportinstructeur) en Jeroen Smit ( hoofd jeugdopleidingen Vitesse’22).

Of je nu keeper, verdediger, middenvelder of aanvaller bent na de afloop van de Sport2daagse is je techniek verbeterd en ben je een betere teamspeler geworden. De inschrijving voor deze activiteit sluit op 30 juli. Aanmelden kan via de email: sport2daagse@gmail.com of bel 06 52 40 33 33