Schrijven over je eigen leven

CASTRICUM – Herinneringen vormen de bouwstenen van je levensverhaal. Schrijven erover geeft de kans terug te denken aan kleine en grote gebeurtenissen uit je eigen leven.

Ieder van ons heeft zijn eigen geschiedenis, zijn eigen verhaal. Wie wil schrijven over zijn  eigen leven, kan in Castricum terecht bij Jan Loogman een gecertificeerd schrijfdocent. Onder de naam De Geur van Herinneringen biedt hij al enkele jaren schrijfcursussen aan.

Deze keer gaat het om een reeks van veertien schrijfochtenden, één ochtend per twee weken. Deelnemers krijgen heldere opdrachten waar beginnende – en gevorderde schrijvers plezier aan kunnen beleven. Zij schrijven ter plekke en krijgen ook opdrachten mee naar huis. 

De cursus begint op dinsdag 7 oktober 2014. Meer informatie: 06 389 612 04, of mail schrijfzucht@xs4all.nl