Ringsteken Bakkum

BAKKUM – Zondag 29 juni staat Bakkum weer in het teken van sfeer en gezelligheid! Dit word het tweede jaar dat het evenement weer georganiseerd wordt, nadat het sinds vorig jaar weer is opgepakt door het nieuwe bestuur.

Ook dit jaar word het ringsteken wederom op de laatste zondag van de maand georganiseerd. Het evenement begint om 13.00 uur met de losse- en aangespannen paarden, daarna om 15.00 uur zullen de oldtimertrekkers een poging doen om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

De opzet van het evenement is hetzelfde als vorig jaar. Diegene die de meeste ringen gestoken heeft ontvangt de wisselbokaal. Na de ringsteekwedstrijden is er live Rock’n Roll muziek van de CC Jerome Trio bij Hotel Borst.

Ook is er weer een trekker toertocht georganiseerd, die onder leiding van Arnold Res en Michiel Mooij een mooie route gaan rijden, deze begint echter al in de ochtend.