Clubhuis AVC in nieuw jasje

CASTRICUM – AV Castricum vierde zaterdag 21 juni dat haar clubhuis gerenoveerd is. Het clubhuis dateert uit de jaren vijftig en was nodig aan vervanging toe.

Meer dan 250 leden en genodigden waren aanwezig toen het clubhuis officieel werd heropend door de twee jongste pupillen, Manja Kuijs en Joeke Kavsek, samen met wethouder Leo van Schoonhoven en voorzitter Joop Beentjes.

Joop Beentjes, voorzitter van AV Castricum heeft tijdens deze receptie iedereen bedankt die heeft meegewerkt aan de maandenlange renovatie. Zowel door aannemers, schilders, en een groot team van vrijwilligers is keihard gewerkt om het clubhuis te renoveren.

Na de officiele opening, vond de race plaats waarbij toploper Michel Butter (lid van AV Castricum en van Team Distance Runners) ging lopen tegen atleten en atleetjes van AV Castricum. De uitdaging was om zo lang mogelijk Michels marathontempo van 20 kilometer per uur bij te houden.