Bakkerij mag definitief uitbouwen

CASTRICUM – De Bakkerij mag het pand aan de Dorpsstraat gaan uitbouwen. Na jarenlange procedures, tot de bestuursrechter toe, is er nu toestemming voor de uitbouw.

Het nieuws werd woensdagavond medegedeeld op een Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Vrienden van de Bakkerij. De nieuwe zaal komt aan de achterkant van het pand aan de Dorpsstraat 30 in Castricum.

Nu de bouwvergunning definitief is toegekend, zal de bouw zo spoedig mogelijk beginnen. Naar verwachting duurt de bouw ongeveer een jaar. Dan staat er een zaal met onder andere moderne geluidsisolatie en kan De Bakkerij zijn activiteiten verder uitbreiden met culturele activiteiten, theater en muziek. Het bestuur en de leden van de vereniging zijn verheugd om nu eindelijk aan de slag te kunnen. 

Op de foto: de vergadering waarin het nieuws werd gemeld