Zomers concert Emergo

CASTRICUM – Aanstaande zaterdag 28 juni geven maar liefst drie orkesten van muziekvereniging Emergo een zomers concert op het Bakkerspleintje in Castricum. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.


Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Het concert vangt vlak na de voetbalwedstrijd aan en de leden steken zich voor deze gelegenheid dan ook in het oranje. En geheel in stijl van de voetbalavond is er in het repertoire natuurlijk aandacht voor verschillende Zuid-Amerikaanse werken.

De werken worden voor u uitgevoerd door het Opleidingsorkest DEO, de brassband Backum Brass, en het fanfare-orkest van Emergo. Voor het fanfare-orkest is het concert tevens de opmaat voor de deelname aan het muziekfestival in Rastede (Duitsland) twee weken later.

U wordt aangeraden zelf een klapstoel mee te nemen. En nu maar hopen op zomers weer.