Red Stars ingeblikt door Vennep Flyers

CASTRICUM – Red Stars Vitesse heeft er zaterdag flink van langs gekregen in een directe confrontatie om de tweede plaats. Vennep Flyers was op De Puikman oppermachtig: 6-29.


Dit was een hard gelag voor de Castricumse honkballers, die normaal gesproken hun zaakjes dik in orde hebben. Coach Jasper van Schoor: ,,We kregen in de eerste inning meteen acht stevige honkslagen te verwerken waardoor we 0-6 achter kwamen. Ik kreeg hoop toen we dat direct verkleinden tot 4-6. Maar in de tweede inning begon het veld te schutteren, waardoor het pardoes 4-11 stond. Daar was niet meer tegen op te boksen.”

Red Stars is door de nederlaag gezakt naar de derde plaats. De ploeg heeft na deze zeperd drie weken rust. Op zaterdag 19 juli staat de thuiswedstrijd tegen nummer 5 Double Stars op het programma.