Open plaatsen bij Jeugdvakantiecocktail in alle kernen

CASTRICUM – Na de inschrijfavond voor de Jeugdvakantiecocktail van de Stichting Welzijn Castricum zijn er bij zo’n 30 activiteiten nog plaatsen open.

In Castricum kan nog deelgenomen worden aan diverse activiteiten zoals: de Slagwerkworkshop, aan de Toneel- en de WK/Brazilworkshop bij Toonbeeld, aan het Reddings- en strandspel bij de Reddingsbrigade, aan Jeugd en Techniek, aan Tumblingbaanspringen voor verschillende leeftijden, aan Jeu de boulen en aan de Speelgoedmarkt in of voor de bieb.

In Akersloot kan deelgenomen worden in de Storeyclub aan de Creatieve workshop en aan het Mountainbiken op een echt parcours! In Limmen biedt OdiSport in zwembad Dampegheest het spannende Vlotten bouwen. Voor grootouders en kleinkinderen draait er een bioscoopfilm in Vredeburg. De activiteiten kosten € 3,- of € 4,- en voor de film € 2,- Voor de speelgoedmarkt wordt
€ 0,50 betaald.

Ouders voor wie het lastig is de activiteiten te bekostigen kunnen van een speciale regeling gebruik maken en hiernaar vragen bij de Stichting Welzijn Castricum . Meer informatie: Stichting Welzijn Castricum 0251 65 65 62 of www.welzijncastricum.nl.