Nieuwe jongerenwebsite JouwGGD.nl

NOORD-HOLLAND – Op 19 juni hebben 15 organisaties de overeenkomst voor deelname aan de website JouwGGD.nl ondertekend. GGD Hollands Noorden is een van de deelnemers.

Jongeren in de regio Noord-Holland Noord kunnen sinds kort terecht op JouwGGD.nl voor betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol, roken en drugs. Alle informatie is gecheckt en gemaakt door (medische) professionals.

Er is ook een openbare reactiemogelijkheid op de website. Hier reageren jongeren op onderwerpen of stellen openbaar vragen over het betreffende onderwerp. JouwGGD.nl is speciaal voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar ontwikkeld door de GGD.

Chatten met GGD-arts of jeugdverpleegkundige kan iedere werkdag tussen 15:00 en 17:00 en tussen 19:00 en 21:00 uur. Buiten deze tijden kunnen jongeren mailen. De GGD-arts of jeugdverpleegkundige beantwoordt de vraag binnen twee werkdagen. Ook is er een twitter-account @ggdjongeren waar jeugdartsen vragen van jongeren beantwoorden.