Dampegheest genomineerd voor Zwembad van het Jaar Verkiezing

LIMMEN – Met de start van de zomer is ook de 5e editie van de Openlucht Zwembad van het Jaar Verkiezing begonnen.

Dit betekent dat er tot en met 31 juli 2014 op Dampegheest uit Limmen gestemd kan worden via www.zwembadvanhetjaar.nl. Zwembadbezoekers kunnen gedurende de komende weken hun waardering uitspreken over hun favoriete openlucht zwembad en daar mee mooie prijzen winnen.

Voor de kwaliteit van het zwembad is het belangrijk om te weten hoe bezoekers onder meer de sfeer, klantvriendelijkheid en hygiëne waarderen. Als het zwembad meer dan 200 stemmen haalt, ontvangt zij een rapport met beoordelingen en verbeterpunten.

Net als in voorgaande jaren is ook bij deze editie KiKa maatschappelijk partner van de verkiezing. Met het stemmen wordt geld ingezameld voor dit goede doel. Bij de Award Uitreiking wordt dan een mooie cheque overhandigd.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden via de website: www.zwembadvanhetjaar.nl