Sport in nieuwe aflevering Couleur LoCALe

CASTRICUM – In de laatste aflevering van Couleur LoCALe dit seizoen staat sport centraal. Peter van Raalte ontvangt vier gasten die allen met sport te maken hebben.

Ten eerste is Erick Bakker te gast, één van de drijvende krachten achter tennistoernooi Biesterbos Open in Bakkum. Ook te gast is Mats Marcker, hij haalde de All Blacks naar Castricum. In juli zal het Nieuw-Zeelandse nationale sevens-rugbyteam Castricum bezoeken ter voorbereiding op de Gemenebestspelen in Glasgow, Schotland.

Pieter Stoutenbeek schuift ook aan, hij is kitesurfer op het strand van Castricum en opent binnenkort een watersportcentrum op het strand. Laatste gast is sportverslaggever Ruud Kuijs van Castricum105.

De juni-aflevering van Couleur LoCALe is te zien op C-TV om 9, 12, 15, 18, 21 en 23 uur. Digitaal is C-TV te zien op kanaal 41 in Castricum en Bakkum en op kanaal 46 in Limmen, Akersloot en De Woude. Via het analoge netwerk is C-TV te zien in Bakkum en Castricum via Kanaal 45. En in Akersloot, Limmen en De Woude op Kanaal S12. Ook is de aflevering terug te vinden op het YouTube-kanaal van Omroep Castricum: www.youtube.com/OmroepCastricum.