VKIJ Progressiebokaal voor Jelle Schaap

CASTRICUM – Afgelopen zaterdag 14 juni vond het afsluitingsfeest van VKIJ (Vereniging Kennemer IJsbaan) plaats.

Het succesvolle seizoen 2013-2014 werd onder een overweldigend zonnetje en een goede barbecue bij het clubhuis afgesloten. Ook zijn de jaarlijkse prijzen weer uitgereikt.

De prijzen gingen dit jaar naar Jelle Schaap en Paulien Verhaar. Pupil Jelle Schaap won de
Progressiebokaal voor het verbeteren van zijn persoonlijke records. Junior Paulien Verhaar won dit jaar de PR Topper Bokaal binnen de VKIJ! Met in totaal 22 geschaatste persoonlijke records heeft zij een flinke sprong gemaakt het afgelopen seizoen.

Naast deze twee prijzen werden er ook weer de limiet certificaten en de clubrecords uitgedeeld die in de afgelopen seizoen zijn behaald. Naast al deze mooie records binnen de club werden er ook twee mooie baanrecords behaald op de ijsbaan in Alkmaar. Thom de Vries behaalde deze baanrecords op de 1500 meter en de 3000 meter. Hiervoor kreeg Thom vanuit de ijsbaan in Alkmaar al een certificaat.