Onderhoud aan bruggen

CASTRICUM – De gemeente gaat onderhoud plegen aan diverse bruggen in de gemeente, in Akersloot en in Castricum.

In Akersloot krijgt de brug naast de molen aan de Hoogegeest 47 een nieuwe slijtlaag. De werkzaamheden starten 23 juni en duren 3 dagen. Tijdens de werkzaamheden is de brug afgesloten, dit wordt met borden aangegeven.

Langs de Lide Tulpsingel in Castricum wordt de brug aan de Maartje Offerstraat voorzien van een slijtlaag. Bij de bruggen aan de Jo Vincentstraat en de Jo Imminkstraat worden de leuningen geschilderd. De in het begin van dit jaar aangebrachte verf op de leuning van de brug aan de Maartje Offerstraat had niet de juiste kleur en wordt opnieuw geschilderd.

Tijdens de werkzaamheden zijn de bruggen afgesloten. De bruggen worden een voor een aangepakt zodat er toch twee bruggen begaanbaar blijven.

De werkzaamheden voorden uitgevoerd door de firma Benecke. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met R. Zijl van de gemeente op telefoonummer 0251-661 145.