Meer nieuws over het Uit Je Bak Festival!

CASTRICUM – Met nog maar ruim een maand te gaan tot het Uit Je Bak Festival is het hoog tijd om nieuwe namen aan de line-up toe te voegen!

De eerste daarvan is Novack, één van de headliners. Deze indiepopband uit Utrecht timmert flink aan de weg en was al te zien in De Wereld Draait Door. Een andere headliner is Bade. Bade combineert pop en electronica, en voegt daar ook een vleugje britpop aan toe.

Daarnaast hebben speelt On Eva. Het Uit Je Bak 2014 wordt afgesloten door DJ DNS. Deze turntablekampioen combineert veel muziekstijlen: hiphop, funk, soul, R&B en nog veel meer.

Dan is er ook nog Die Vers, een hiphop- crossoverband uit de IJmond. Voor de kinderen is Zeezelaar weer van de partij. Wie het Uit Je Bak Festival wel eens heeft bezocht, heeft vast de mooie aankleding gezien. Wil je ook een bijdrage leveren aan de looks van dit leuke festival? Mail dan naar vrijwilligers@uitjebak.nl

Overigens wordt nog steeds uitgekeken naar sponsoren! Wilt u een bijdrage leveren of hebt u nog vragen of opmerkingen, mail dan naar aliki@uitjebak.nl.