Inschrijving Jeugdvakantiecocktail

CASTRICUM – Op maandag 23 juni van 19.30 tot 21.00 uur gaat de inschrijving van start voor de Jeugdvakantiecocktail. Inschrijven kan bij Stichting Welzijn Castricum in Ontmoetingscentrum Geesterhage, Geesterduinweg 5 in Castricum.

Tijdens de inschrijfavond kunnen aanmeldstrookjes voor de activiteiten ingeleverd en afgerekend worden. De strookjes zijn te vinden in de cocktailflyers, verkrijgbaar bij de Stichting Welzijn Castricum of te downloaden middels: www.welzijncastricum.nl.

De Jeugdvakantiecocktailflyers worden in de komende week verspreid. De activiteiten kosten € 3,- of € 4,- per deelnemer. Voor de film en de speelgoedmarkt gelden lagere prijzen. Kinderen kunnen zich onbeperkt opgeven voor de activiteiten.

Vanaf dinsdag 24 juni kan telefonisch ingeschreven worden bij de Stichting Welzijn Castricum door te bellen met 0251 65 65 62 van maandag tot en met donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. Aan de balie is aanmelden mogelijk van 9.00 tot 10.00 uur op werkdagen.

De Jeugdvakantiecocktail wordt uitgevoerd in samenwerking met 20 enthousiaste organisaties en verenigingen uit de verschillende kernen.