Jongerenfeest Style in Alkmaar

ALKMAAR – COC Noord-Holland Noord organiseert op vrijdag 20 juni het jongeren feest “Style” the Biggest party ever. Style is bedoeld voor jongeren tot 30 jaar. Het feest wordt gegeven in 1811 Dance & Drinks aan de Bierkade 14a te Alkmaar.


Style wordt georganiseerd door een aantal gedreven jonge vrijwilligers van COC Noord-Holland Noord. In Noord-Holland Noord wordt een echt jongeren feest gemist, vandaar dat dit feest. Een plek waar de hetero, bi of homo jongeren samen kunnen feesten.

Style wordt een aantal keer per jaar gegeven en op 20 juni is de grote kick-off party. Lady L.A Bella ft special guest gaat een spectaculair optreden verzorgen en de muziek wordt verzorgt door DJ Niels en DJ A-part.

1811 Dance & Drinks is al jarenlang the place to be in het Alkmaarse uitgangsleven. Een plek om te zijn wie je bent. Iedereen is er welkom of je nu jonge hetero, bi of homo bent.
Meer informatie: www.1811alkmaar.nl of www.cocnoordhollandnoord.nl