Fabian Schrama & Ryan Koriya (UK) in De Bakkerij

CASTRICUM – Fabian Schrama & Ryan Koriya treden aanstaande donderdag 19 juni op in De Bakkerij. Fabian heeft meegedaan aan seizoen 2 van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en Ryan Koriya is een Brits-Zimbabwaanse singer-songwriter.

Singer-songwriter Fabian heeft hard gewerkt aan een nieuwe plaat. Zoals zijn optredens bij DWDD en De Beste Singer Songwriter Van Nederland al deden vermoeden heeft hij zijn mix van blues, pop en hiphop verder ontwikkeld tot een fris, authentiek en lekker eigenwijs geluid.

Hierbij volgt hij vooral de weg van zijn eigen hart. Op de nieuwe CD, getiteld The Grand Ville Getaway, neemt hij je mee op een heerlijk reisje langs diverse smaken. Het is niet alleen blues met rap, het is ook hiphop met gitaren. De single Jammin’ Away is zomers, laidback en is al gedraaid op 3FM. Maar van relaxed gaan we net zo gemakkelijk naar het gevoelige Rocket Science of naar het dwingend intense Lies, kortom geniet van de variëteit van een artiest die heel dicht bij zichzelf blijft.

De Brits-Zimbabwaanse singer-songwriter Ryan Koriya brengt zijn nieuwe EP Ghostrider naar Nederland. Dit is het zesde land dat hij in 2014 bezoekt en de vijfde keer in Nederland, dus hij vindt het wel tof hier! Hartverwarmend en catchy akoestische pop dat een lach brengt op je ziel. Dat is Ryan Koriya!

De zaal is om 20:00 uur open en de entree is 4 euro. Meer weten? Kijk op www.podiumdebakkerij.nl