FC Castricum Meiden C is kampioen

CASTRICUM – De meiden C-junioren van FC Castricum zijn ongeslagen voorjaarskampioen geworden. Na een nek aan nek race met GSV waren het uiteindelijk de meiden van FC Castricum die aan het langste eind trokken.

Eerder in de competitie werd er in een spannende wedstrijd gelijk gespeeld tegen dit GSV. De laatste wedstrijdronde van het seizoen verloren zij onverwacht. Ondanks dat zij een team inzetten dat versterkt was met speelsters uit hogere teams, boekten FC Castricum een klinkende overwinning.

Het kampioenschap werd gevierd tijdens het FC Castricum WEA jeugdtoernooi, met het traditionele patatje in de kantine en daarbij een glaasje kinderchampagne. Alle aanwezigen gaven een groot applaus, toen de meiden de beker kregen.

Het was een gezellig en leuk jaar. Het was duidelijk dat alle dames met heel veel onderling plezier en inzet lekker gevoetbald hebben. Daar is FC Castricum dan ook heel trots op…