Bakkum Vertelt komt weer terug

BAKKUM – Na het grote succes in de meivakantie, komt het verhalenfestival Bakkum Vertelt van vrijdag 20 tot zondag 22 juni weer terug.


Zo komt op vrijdag 20 juni o.a. de Kunstbende optreden, die een muzikaal uitstapje maakt en een korte voorstelling speelt. Op zaterdag 21 juni komt de Comedytrain met o.a. Howard Komproe en Tim Fransen, die het Leids Cabaret Festival heeft gewonnen. Het weekend wordt op zondag afgesloten met o.a. Channah van ’t Riet, zij werkte al eerder samen met Anouk en Niels Geuzebroek.

Het festival begint vrijdag 20 juni om 19.45 uur, op zaterdag om 15.00 uur en op zondag om 11.00 uur. De entree van het festival is gratis. Voor de Comedytrain zijn er kaartjes vereist, de kosten zijn €12,50. Koop nu snel een kaartje voordat het te laat is, dit kan online via www.bakkumvertelt.nl of via de receptie van camping Bakkum. Kijk voor het volledige programma op de website!

Het festival is bedoeld voor kampeerders die tijdens hun verblijf volop van het culturele aanbod kunnen genieten, maar ook voor bezoekers van buiten de camping.