Verwelkom wandelaars Plus Wandel4Daagse Alkmaar

ALKMAAR – De finish van de Plus wandel4daagse in Alkmaar is jaarlijks een grote happening. Op zaterdag 21 juni is het weer zover. Landschap Noord-Holland is hét goede doel van dit evenement. De organisatie deelt als dank zonnebloemen uit aan alle wandelaars die hebben meegelopen.

De uitreiking van de zonnebloemen gebeurt op het Bolwerk in Alkmaar en is tevens het startsein voor het grote feest dat volgt op het Waagplein. Voor het uitdelen van al die duizenden zonnebloemen heeft Landschap Noord-Holland hulp nodig van vrijwilligers. Een leuke klus als u graag mensen blij maakt! Het duurt van ongeveer 10.00 – 16.00 uur. U krijgt een lunchpakket en beleeft een gezellige dag met veel muziek en blije, enthousiaste mensen.

Wilt u meehelpen? U kunt zich opgeven bij Jaap van Groenigen, 06-18496242 of stuur een email naar j.vangroenigen@landschapnoordholland.nl. Ook voor nadere informatie.