Midzomers ‘Ligconcert’ in het Witte Kerkje

BAKKUM – Midzomer is de langste dag van het jaar en dan begint de astronomische zomer. Officieel voor 2014 is dit op op zaterdag de 21e om 10.51 uur onze tijd. Daarvoor is er op vrijdag 20 juni een klankconcert in het Witte Kerkje in Bakkum.

De midzomer, ook wel de zomerzonnewende genoemd, is de reden voor een uniek concert. Door middel van de beat of the drums, zweeft u mee op de zachte tere klanken van klankschalen, zuiver met het briesje en bruisend geluid van golven door de oceandrums. Kortom geniet van een ligconcert op deze midzomeravond en laat de klanken voor je werken.

De avond begint vrijdag 20 juni om 20:00 uur. De zaal is om 19.30 uur open. De entree is 20 euro, maar als u met twee personen komt is het 35 euro. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Graag zelf een comfortabel (zacht) matje meenemen, fleece en eventueel kussentje. Reserveren kan via sakagaweea@hotmail.com en meer informatie vindt u op www.sakagaweea.nl