Gezocht: spelers voor nieuw veteranenteam MHCC

CASTRICUM – (Oud)hockeyer en zin om de draad weer op te pakken? Bij MHCC zijn ze bezig om een veteranenteam op te richten en ze zoeken versterking!

Weer & wind, teamspirit, hartslag, stoom, de tegenstander, spanning, de (wed)strijd en de smaak van overwinning. Men gaat niet over een nacht ijs. Het moet een team worden. Er zijn enkele trainingen om vrijblijvend kennis te maken. Deze trainingen zijn op woensdag 11 juni, donderdag 19 juni, woensdag 25 juni en 2 juli 2014. Aanvang 20.30 uur op Wouterland. Je bent van harte welkom om één of meerdere trainingen te volgen.

Als je geen stick meer hebt, kun je er een van de club lenen. De organisatie zorgt dat er na elke training nog een ‘natje’ aanwezig is om even na te zitten. Bij voldoende animo en beschikbaarheid wordt er besloten of men in het seizoen 2014/2015 gaan starten. Meer weten? Michiel Doeleman (organisatie, tel. 06-54680866)