Dansen met je blote voeten in het gras

ALKMAAR – Ben jij klaar voor een onvergetelijke zomeravond? Dansstudio Dentro organiseert deze zomer voor de tweede keer het Dentro’s Openluchttheater.

Een avond vol met mooie dans, muziek, sfeerverlichting en gezelligheid in de open lucht.

Moderne dansers hebben, in samenwerking met verschillende choreografen, een prachtige moderne dansvoorstelling gecreëerd, welke zondag 15 juni wordt gebracht op de grond van het vroegere Kasteel De Nieuwburg in de Oudorperpolder. Deze bijzondere plek in de polder wordt omgetoverd tot een Openluchttheater met muziek, sfeerverlichting en kussens. Kom zondagavond 15 juni om 20.00 uur kijken naar deze moderne dansvoorstelling in de Oudorperpolder! Voor meer informatie en toegangskaartjes kun je mailen naar info@dansstudiodentro.nl of bel met 06-12968032. Of kijk op www.dansstudiodentro.nl