Cas RC Nederlands kampioen Sevens

CASTRICUM – Het is al weer een tijd geleden dat de Castricumse Rugby Club op het hoogste treetje van het Sevens podium mocht staan. Afgelopen zondag was het zover!

Goed voorbeeld doet goed volgen was het motto. De Cubs lieten zich zaterdag tot kampioen kronen en zondag was het de beurt aan de hoofdmacht van Cas RC. In een zinderend spannende finale werd er nipt gewonnen van Diok uit Leiden, waarna de beker en de Nationale Sevens titel mee naar Castricum mocht.

Ook de Colts pakten een prijs. De Plate werd bemachtigd. Voor Tony Hoogenboom was het ook een speciale dag. De nominatie jeugdspeler van het Jaar werd niet verzilverd, maar wie kan zeggen bij de top drie van Nederlands talenten te horen. De Castricumse Rugby Club feliciteert alle winnaars van dit weekend en in het bijzonder natuurlijk de teams van Cas RC. Geweldig trots!

Foto: Theo Beentjes